La Biblioteca en època de confinament

Degut a les restriccions derivades de l'estat d'alarma, el servici de la Biblioteca Pública s'ha vist alterat enormement.

Per qüestions de seguretat hem tingut que tancar al públic, però això no deu ser motiu per a que no continuem prestant els servicis que pugam, segons ho permeten les condicions.

Hem posat en marxa la modalitat de "llibres a casa" amb la que, comptant per ara amb la col.laboració de la Brigada d'Obres Municipal, estem portant els llibres a les cases dels usuaris que ens ho demanen. Este servici no pot tindre una regularitat fixa ja que depen de molts imponderables, però és una mostra de la voluntat de la biblioteca de que no es trenque el fil entre ella i els seus usuaris.
https://www.facebook.com/ajuntamentmassanassa/videos/215897573097731/

També hem posat en marxa el concurs: "coneixes Massanassa": Tots els dies publiquem dos fotografies per a que els veïns i veïnes adivinen a quin carrer, edifici, lloc, etc del poble correspon. Hi ha apartat infantil i de majors i el premi, un llibre que lliurarem en un acte públic quan pugam reunir-nos tots amb seguretat.

Col.laborem amb el Departament de Joventut en la campanya Art en Red amb la que mostrem els treballs artístics de qualsevol classe que fan els xiquets i xiquetes de Massanassa en estos dies de confinament.

I també mantenim les xarxes socials municipals per mantindre informada a la ciutadania.

Comentaris