23 d'abril: DIA DEL LLIBRE
Huí és el Dia del Llibre. El 23 d’abril és una data senyalada en el calendari. Celebrem en este dia els llibres, eixe invent meravellós que acompaña la humanitat des de fa segles i on s’ha concentrat i condensat el coneiximent universal. 

Amb els llibres practiquem una activitat que sols podem fer els humans:
Llegir. Llegir. Llegir. Llegir llibres, diaris, revistes. Llegir sempre, a qualsevol edat, en qualsevol lloc, llegir per a nosaltres, llegir per als demés.
Llegir ens obri els ulls, ens ensenya, ens forma com a persones, augmenta el nostre cabdal de coneiximents, amplia la nostra visió del món i ens dona noves perspectives, altres maneres de vore.
 

La lectura és una amiga que ens acompaña al llarg de la vida, sempre està ahí, per aconsellar-nos, per divertir-nos, per instruir-nos. En part sóm el que hem llegit, en part serem el que llegim.
 

Hui reobrim dos ferramentes en línea que esperem siguen útils als nostres usuaris:
En primer lloc un blog on difondrem enllaços a llibres on-line, en PDF, biblioteques virtuals, pàgines culturals, visites en línea a museus o centres culturals, visionat d’obres de teatre, òperes, pel.licules, etc. https://bibliotecamassanassa.blogspot.com/
 

I també un canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCwYKUZOpkf84nQOyl_eTImQ/
on pujarem videos relacionats amb Massanassa i que poc a poc aniran formant una videoteca de Fons Local.
 

Animem a visitar estos dos canals i continuar visitant els altres a l’espera de que pogam tornar a obrir les portes de la Biblioteca. Mentres tant si volen llegir els llibres en paper continuem amb La Biblioteca Pública porta els llibres a casa.


Hoy es el Día del Libro. El 23 de abril es una fecha señalada en el calendario. Celebramos en este día los libros, ese invento maravilloso que acompaña a la humanidad desde hace siglos y donde se ha concentrado y condensado el conocimiento universal.
 

Con los libros practicamos una actividad que solo podemos hacer los humanos:
Leer. Leer. Leer. Leer libros, diarios, revistas. Legar siempre, a cualquier edad,en cualquier lugar, leer para nosotros, leer para los demás.
Leer nos abre los ojos, nos enseña, nos forma como personas, aumenta nuestro capital de conocimientos, amplía nuestra visión del mundo y nos da nuevas perspectivas, otras maneras de ver.
 

La lectura es una amiga que nos acompaña a lo largo de la vida, siempre está ahí, para aconsejarnos, para divertirnos, para instruirnos. En parte somos lo que hemos leído, en parte seremos lo que leemos.
 

Hoy reabrimos dos herramientas en línea que esperamos sean útiles a nuestros usuarios:
 

En primer lugar un blog donde difundiremos enlaces a libros on-line, en PDF, bibliotecas virtuales, páginas culturales, visitas en línea a museos o centros culturales, visionado de obras de teatro, óperas, películas, etc. https://bibliotecamassanassa.blogspot.com/
 

Y también un canal de youtube https://www.youtube.com/channel/ucwykuzopkf84nqoyl_etimq/ donde subiremos videos relacionados con Massanassa y que poco a poco irán formando una videoteca de Fondo Local.
 

Animamos a visitar estos dos canales y continuar visitando los otros a la espera de que podamos volver a abrir las puertas de la Biblioteca. Mientras tanto si quieren leer los libros en papel continuamos con La Biblioteca Pública lleva los libros a casa.

Comentaris